El joc de pensar (Converses amb Marta)

Què sóc jo? Com són les coses realment? Què vol dir ser lliure? Marta, amb la curiositat pròpia de l'adolescència, comença a fer-se preguntes com aquestes, que tots ens fem alguna vegada. Ella aprofita que son pare és professor de filosofia i, com un joc nou, dedica algunes nits a parlar, a discutir i a dialogar amb ell sobre aquestes i altres qüestions, que van revelant-se cada vegada més riques i interessants. Marta descobreix que pensar no sols és necessari, sinó que pot ser divertit.

Autoria: Tobies Grimaltos
Núm. col·lecció: 40
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 192
ISBN: 9788476604342
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Paco Hernández

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Tobies Grimaltos

Tobies Grimaltos (Castelló de la Ribera, 1958) és llicenciat i doctor en Filosofia, i catedràtic del Departament de Filosofia de la Universitat de València. És autor de diversos treballs acadèmics, sobretot en les àrees de la teoria del coneixement, la filosofia del llenguatge i la filosofia de la ment. Ha publicat també llibres de divulgació com El joc de pensar, Pren-te la vida amb filosofia i El solatge del temps; d’assaig, com Idees i paraules. Una filosofia de la vida quotidiana i Vista parcial, i un de caràcter autobiogràfic, Quan em jubilaré.