Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

En la foscor de la nit

Alexandra, una jove de quinze anys, viu a París amb la seua mare, Véronique, la qual exerceix el més vell ofici del món. Entre l'institut, els estudis, els companys i l'univers nocturn de la prostitució, que comparteix de lluny amb la mare i que la fascina, Alexandra ha construït un món a la seua mida, fet de somnis, d'esperances i d'humor. Un dia Véronique mor salvatgement assassinada pel seu macarró. Alexandra, dotada d'una vitalitat excepcional, venç la pena i el sofriment i decideix anar a la recerca de l'única persona que li queda al món: el seua pare, un ésser misteriós i totalment desconegut per a ella, però a qui el seu cor no pot deixar d'estimar.

En la foscor de la nit és l'aprenentatge de les misèries i de les virtuts de la vida, narrat per una adolescent enamorada de la seua època, però al mateix temps ben crítica amb la societat en què li ha tocat viure.

Autoria: Christine Aventin
Núm. col·lecció: 9
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 192
ISBN: 9788476601082
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Francesc Machirant
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Christine Aventin

Christine Aventin (Hermalle-sous-Argenteau, 1971) és una escriptora belga en llengua francesa. Amb només 15 anys va publicar Le Cœur en poche, editada per Bromera amb el títol En la foscor de la nit. Aquesta novel·la va ser tot un fenomen amb més de 100.000 exemplars venuts.