Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'enigma del medalló

Quin misteri s'amaga darrere d'aquell medalló d'ivori trobat al coll d'un esquelet emparedat? Quin secret oculta el nom de Cantacorbs? Què passa cada any, la nit de Sant Joan, al cim de la Roca Roja?

En L'enigma del medalló trobareu les claus ocultes d'un idil·li apassionant, amb personatges amagats en l'ombra, històries tèrboles que s'entrecreuen, el misteri d'una tomba que ningú no sap on és, l'amor no sempre correspost... Una xarxa complexa i vital estesa sobre un poble —Sant Mateu— de carrers tranquils, antics i retorts, on el passat sempre és present i el futur resulta més aviat enigmàtic.

Autoria: Vicent Pascual
Núm. col·lecció: 25
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 176
ISBN: 9788476602584
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Vicent.Pascual

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Pascual

Vicent Pascual (Silla, 1944) és mestre, pedagog i escriptor. Ha tingut una trajectòria clau en el procés d’introducció del valencià a l’escola i en la seua modernització. Ha publicat diversos llibres sobre l’educació plurilingüe i és autor de tres diccionaris, quatre novel·les juvenils i nombrosos materials didàctics. El 2013 va ser nomenat membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans i el 2016 va rebre la medalla de la Universitat de València.