Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La sang del príncep

A les portes de la mort, amb una espasa a la mà i preparat per a l’últim combat, Cèsar Borja evoca els principals moments de la seua vida. Fill de Roderic de Borja (el papa Alexandre VI) i germà de Lucrècia i Joan, la seua és la biografia d’una de les grans personalitats religioses, militars i polítiques de l’Europa del seu temps. Cèsar Borja és, a més, una de les peces clau de la família valenciana més internacional de la història.

Amb una inigualable força narrativa, ens posem en la seua pell de la mà de Silvestre Vilaplana, qui ens ofereix el costat més humà i apassionant de l’home que inspirà El príncep de Maquiavel.

 

Autoria: Silvestre Vilaplana
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 272
ISBN: 9788490269947
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de les novel·les Les cendres del cavaller, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d'Or; El quadern de les vides perdudes, que va guanyar el Premi València de Narrativa, o L'estany de foc, distingit amb el Premi València de Narrativa.

Vilaplana és també un autor destacat dins l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com La mèdium, Premi de la Crítica Serra d'Or Juvenil, o El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. També ha publicat les novel·les Un sepulcre de lletres minúscules, Resurrecció, La frontera negra i Els dimonis de Pandora.