Un riu d'espigues

PREMI DE NARRATIVA HISTÒRICA JUVENIL FAR DE CULLERA 


El viatge de dos joves ibers per camins de guerra i d'amor

Ens situem a l’inici de la Segona Guerra Púnica, una època en què la identitat i la llibertat dels pobles ibers del territori que amb el temps esdevindrà Catalunya es veuen tràgicament amenaçades per les dues grans potències en pugna, Roma i Cartago. En aquest context, un jove guer-rer, obeint les instruccions dels sagrats auguris, emprèn un viatge per buscar una sacerdotessa.

El trajecte d’anada es fa per mar i amb rapidesa, però la tornada s’inicia amb una violenta brega, i serà l’Abània, la jove sacerdotessa, qui haurà de protegir el protagonista i conduir-lo en la fugida. En el viatge cap al sud viuran peripècies singulars en un territori amenaçat per la guerra i l’etnocidi.

Autoria: Manel Ballart
Núm. col·lecció: 14
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788498240696
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Bauxi

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manel Ballart

Manel Ballart (Tarragona, 1953) és escriptor i docent. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha treballat com a professor de llengua i literatura en diversos instituts de secundària de Catalunya. Entre les seues obres cal destacar Manies a contrallum (Premi de Prosa Les Talúries), Un riu d’espigues (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera) i Un músic al jardí (Premi Pere Calders de Literatura Catalana).