Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La fi de l'Eternitat

Aventures, romanços i filosofia són els ingredients principals d’aquesta obra que suposa un punt d'inflexió en les novel·les sobre viatges temporals. La fi de l'Eternitat  és una de les obres més rellevants d’Isaac Asimov dins de la seua extensa bibliografia.

Segle XXVII. L’Eternitat domina el món. Formada per les ments més brillants de cada època, es tracta d’una organització que envia els seus integrants a viatjar en el temps. El seu objectiu és alterar la història de la humanitat per a protegir-la de qualsevol catàstrofe.

En aquest context, un grup de privilegiats ha adquirit la condició d’ésser etern. Un d’ells és Andrew Harlan, un dels tècnics més eficaços i excel·lents del projecte, que al seu torn és la mà dreta de Twissell, el cap de l’Eternitat. Twissell s’encarrega de calcular els canvis que cal fer i de les possibles conseqüències. Però tots els seus plans perillen quan, en una missió al futur, Harlan s’enamora perdudament de Noys Lambent, una secretària no eterna. Serà capaç de destruir l’Eternitat només per quedar-se amb ella?

Autoria: Isaac Asimov
Núm. col·lecció: 55
Edat: Des de 14 fins a 100 anys
Pàgines: 309
ISBN: 9788413582917
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carlos Corredera

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isaac Asimov

Isaac Asimov (Petrovitxi, 1920 - Nova York, 1992) està considerat un dels millors autors de ciència-ficció. És autor de més de 500 textos sobre diversos temes, així com de 90.000 cartes i postals. No obstant això, el camp en què fou més popular fou el de la ciència-ficció, on destaca la saga La Fundació. En el marc de les seues obres sobre robots, fou el creador de les tres lleis de la robòtica. Alguns dels seus llibres han inspirat diverses pel·lícules, com L’home bicentenari o Jo, robot.