Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'era dels ossos

L’any 2059, el planeta està dominat per un sinistre règim totalitari. Paige Mahoney treballa al submón de la delinqüència i la seva feina és extreure informació entrant a la ment de les persones. La Paige és clarivident i, en un món on els somnis estan prohibits, comet una alta traïció tan sols per existir.

La seva vida canvia per sempre quan –agredida, drogada i segrestada– la jove arriba a una presó d’Oxford controlada per una poderosa raça d’un altre món. Ara, la Paige pertany al Guardià, qui esdevindrà el seu mestre, el seu entrenador i, alhora, el seu enemic natural. L’única oportunitat que té de tornar a ser lliure és permetre ser instruïda a la presó on està destinada a morir.

 

«L’obra invoca tant la tirania política de George Orwell com la bucòlica creació de mites de J. R. R. Tolkien.» USA Today

 

«T’agrada Joc de trons? Aquí comença la teva nova obsessió.» Glamour

 

«La distopia d’Els jocs de la fam sumada a una història d’amor a l’estil de Crepuscle. Això sí, amb una major qualitat literària.» SFX Magazine

Autoria: Samantha Shannon
Núm. col·lecció: 41
Pàgines: 560
ISBN: 9788490262597
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Marta Pera
Coberta: David Mann

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Samantha Shannon

Samantha Shannon (Hammersmith, 1991) és una jove escriptora d’imaginació efervescent que ha creat una realitat fascinant en L’era dels ossos, la seua primera novel·la. L’era dels ossos ha esdevingut un best-seller, el llibre de l’any als diaris Daily Mail, Stylist i Huffington i un dels millors títols del 2013 en la llista que publica Amazon en la secció de ciència-ficció i fantasia. A més, ha esdevingut un fenomen internacional que s'ha publicat en vint-i-vuit països.