Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El bou de foc

La primera obra de narrativa de Joan Francesc Mira, publicada per primera vegada en l’any 1974, torna per a sorprendre als lectors de nou. El bou de foc és un llibre parla d’herències i de problemes del passat que acabaran marcant el futur del protagonista.

L’any 1974, un jove Joan Francesc Mira va quedar finalista del premi Josep Pla, un dels més prestigiosos del moment, amb la seua primera novel·la, El bou de foc. Daniel Escrig, un representant comercial, torna al poble de la família per a complir l’últim desig de sa mare: reclamar l’herència de la família paterna. A partir d’aquesta premissa, l’obra s’endinsa en un món on la tradició conviu amb la modernitat incipient i el secret es desvela més enllà dels prejudicis. Amb Rieres, el nom del poble imaginari de la novel·la, i el jove Escrig, Mira va establir els fonaments de la seua narrativa: personatges carismàtics, universos literaris coherents i una mirada atenta a la realitat cultural que ens envolta. 

Autoria: Ferran Torrent
Núm. col·lecció: 89
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788413583693
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Introducció de: Carles Fenollosa Laguarda

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ferran Torrent

Ferran Torrent (Sedaví, 1951) és un dels escriptors valencians més consolidats amb una exitosa producció que l’ha fet mereixedor de guardons com el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or. Així mateix, va ser finalista del Premi Planeta. Amb un estil que transita de la novel·la negra a la costumista, l’autor ha anat creant, novel·la rere novel·la, un món i uns personatges de ficció que retraten la cara més canalla i corrupta del submón de la València actual. Al catàleg de Bromera hi ha també bona part de la seua producció literària: Gràcies per la propina, La mirada del tafur, L’illa de l’holandès, Living l’Havana, Cambres d’acer inoxidable, Societat limitada, Espècies protegides, La vida en l’abisme i Judici final.