Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El comprador

Res no havia ajudat Massimo Marcheronni, un humil taverner de Nàpols, a entendre la vida com alguna cosa més que un trànsit pel món sense cap transcendència. Amb aquest des-apassionament, es deixarà dur per les circumstàncies i per un personatge fascinant que, sense ell saber-ho, l'embarcarà en un negoci terrible en el qual només hi pot haver un beneficiari. I tot succeirà en un marc mediterrani d'estranya grandesa i voraç misèria, on l'inversemblant pot ser llei.

El comprador és la tercera novel·la de JORDI MATA (Barcelona, 1966), després de L'espòs infernal i Amors maleïts, i significa una incursió en els límits de la matèria fantàstica i mítica per reflexionar sobre la lluita per la vida. Amb posterioritat, Jordi Mata ha publicat El capvespre de l'heroi, finalista del Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 1994; Reines i Peons, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 1995 i El misteri de Berlín, Premi Sant Jordi 1996.

Autoria: Jordi Mata
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 160
ISBN: 9788476601891
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jordi Mata

Jordi Mata (Barcelona, 1966) és historiador i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, va ser assessor històric de la commemoració del Tricentenari dels fets del 1714. Com a escriptor, va debutar en el món literari el 1985 amb el relat La biblioteca dels Gimó, guardonat amb el Premi de Narrativa Mecanoscrit. Des d’aleshores, ha publicat novel·les tan destacades com El capvespre de l'heroi (finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1994), Reines i peons (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1995), El misteri de Berlín (Premi Sant Jordi 1996), La compassió del dimoni (Premi Joanot Martorell 1998) o La segona mort de Shakespeare (Premi Néstor Luján 1999).