Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Crònica

Què fa Ramon Muntaner entre nosaltres, a pocs anys del segle XXI? Què farem nosaltres amb un text del segle XIV (n'inicià l'escriptura l'any 1325) que intenta situar-nos en la dinàmica d'una societat generadora de bel·licositats quasi constants?

Per què un home de seixanta anys es preocupa de conservar la memòria col·lectiva d'un cosmos ordenat sota una única senyera?

Això, i molt més, són les memòries de Ramon Muntaner: allò que ell sempre anomenà el llibre i que, després, ha estat reportat sempre entre nosaltres com La Crònica de Muntaner. La més viva, directa, colpidora i generadora d'informació dialogal, entre les Quatre Grans Cròniques de la nostra literatura, de la qual ara en presentem els fragments més interessants en una nova versió modernitzada.

Ramon Muntaner (1265-1336) «nadiu de la vila de Peralada i ciutadà de València» té la paraula. Nosaltres el gran plaer de conéixer-lo. I que siga per a bé.

Autoria: Ramon Muntaner
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 176
ISBN: 9788476601020
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: M. Boix
Coberta: Manuel Boix

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ramon Muntaner

Ramon Muntaner (Peralada 1265 -Eivissa 1336) és l'autor d'una de «Les quatre grans cròniques». Hi va relatar els fets esdevinguts entre el 1208 –naixement de Jaume I– i el 1328 –coronació d'Alfons III el Benigne–. Va viure en primera persona diverses gestes militars dels reis d'Aragó.