Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els animals dels filòsofs

Els animals han estat presents en la filosofia occidental des de l’antiguitat. Els filòsofs els han utilitzat com a metàfora, arma, objecte de comparació o sobrenom.

Aquest bestiari filosòfic ens ajuda a entendre aspectes clau de la filosofia d’una manera amena i divulgativa, barrejant anècdotes, temes d'actualitat i contingut filosòfic. A més, ens mostra com els animals s’han usat per a reflexionar sobre la naturalesa humana, la moralitat o la política.

Una assaig divulgatiu que serveix per a introduir-se en la filosofia dels principals referents occidentals, però que també serveix per a aprofundir més en el seu pensament.

Autoria: Jesús Mollà
Núm. col·lecció: 18
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 288
ISBN: 9788413585512
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Mollà

Jesús Mollà (Tavernes Blanques, 1961) va estudiar Filosofia a la Universitat de València i, des de l’any 1988, es dedica a l’ensenyament d’aquesta disciplina. Com a escriptor, ha publicat les novel·les Aiguablava (Premi de Narrativa Juvenil Vila de Paterna), El jove que va perdre el nom i El tresor de Karim, i l’obra teatral Dues passes més enllà (Premi de Teatre Juvenil Germà Muntaner Vila de Paterna).