Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La volta al món en 80 dies

Què s’ha pensat Phileas Fogg? Diu que és capaç de fer la volta al món en 80 dies. Encara més, aposta amb els seus amics que ho aconseguirà i comença el viatge en companyia del seu criat. En el camí, trobaran molts obstacles que faran perillar l’èxit de l’aventura, però amb bona cosa d’humor i valentia, tornaran a Londres carregats d’experiències.

Un dels clàssics per excel·lència de la literatura universal de tots els temps adaptat ara als joves lectors a partir de huit anys. L'obra està considerada una de les millors novel·les d'aventures de la història i ha estat adaptada per Teresa Broseta, una reconeguda autora de literatura infantil i juvenil amb una trajectòria sòlida i guardonada en múltiples ocasions.





Autoria: Jules Verne
Núm. col·lecció: 245
Pàgines: 88
ISBN: 9788413581743
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Jesús Huguet
Traducció: Broseta Fandos, Teresa
Adaptació: Teresa Broseta

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jules Verne

Jules Verne (Nantes, 1828 - Amiens, 1905) fou un escriptor francés conegut especialment per les seues novel·les d’aventures basades en els invents i avanços científics i tècnics. És autor dels clàssics Vint mil llegües de viatge submarí i La volta al món en 80 dies. Està considerat, juntament amb H. G. Wells, com un dels pares de la ciència-ficció. És el segon autor més traduït de tots els temps, després d'Agatha Christie.