Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El nostre planeta. Infografies per a descobrir la Terra

Llibre divulgatiu amb format d’àlbum il·lustrat, que enllaça amb la tradició recent d’atles de coneixements.

Aquest llibre d’infografies aporta un punt de vista diferent que permetrà als xiquets i xiquetes ampliar coneixements i adquirir una visió més àmplia sobre el planeta.

Com es va formar el nostre planeta? No has tingut mai la temptació de viatjar al seu interior? Per què hi ha terratrémols i erupcions volcàniques? Què ha fet possible la gran diversitat natural de la Terra, amb muntanyes altíssimes, rius llarguíssims i boscos i selves que alberguen una biodiversitat espectacular?

En aquest llibre, gràcies a una sèrie d’infografies espectaculars, podràs conéixer els secrets més impressionants del planeta on vivim. A més a més, de segur que això t’animarà a interessar-te encara més per ciències com la geologia i, sobretot, a lluitar perquè la Terra siga un lloc habitable, on es protegeixen totes les formes de diversitat natural.

A què esperes per a convertir-te en una persona experta sobre el nostre planeta?

Autoria: Cristina Banfi
Núm. col·lecció: 43
Edat: Des de 7 fins a 14 anys
Pàgines: 75
ISBN: 9788413582269
Format: 25 x 35 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Giulia de Amicis
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Cristina Banfi

Cristina Banfi és llicenciada en Ciències Naturals per la Universitat de Milà. Ha impartit classes en diversos centres educatius. Des de fa vint anys es dedica a la divulgació científica i a l'ensenyament a través del joc. També ha col·laborat amb diverses editorials, tant en el camp acadèmic com en l'educatiu, i especialment en el sector infantil i juvenil.