Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pescadors de plàstics i altres oficis del futur

Què vols ser de major? Descobreix els oficis del futur i decideix si t’agradaria que existisquen. Perquè si no, serà millor que poses fil a l’agulla per a evitar-ho!

En aquest llibre de gran format, il·lustrat amb imatges a tot color i dades científiques trobaràs des de les característiques de cada nou ofici fins a les habilitats que cal tindre per a desenvolupar-los.

El llibre explora les oportunitats laborals que arribaran per a trobar solucions als problemes ambientals actuals. Els joves lectors i lectores poden posar-se en la pell dels treballadors dels sastres d'ADN, els xefs del microscopi, els pescadors de plàstic, els jardiners de les plantes que parlen, els detectivirus i molts altres.

En llegir-ho, comprendran exactament la importància de cada professió en la protecció del nostre planeta, com també què cal fer ara com ara per a evitar situacions adverses en el futur.

«Cadascuna de les professions i els seus protagonistes són portadores d'un mateix missatge: necessitem a la naturalesa i hem de descobrir la manera de formar part d'aquesta. Per exemple, el jardiner de les plantes parlants i el projecte d'una ciutat d’arbres anomenada Arborea va més enllà de la ficció per a destacar el paper fonamental que acompleixen les plantes en la nostra existència, des de proporcionar-nos aliment i recursos fins a produir l'oxigen que respirem. Són les nostres aliades en enfront del canvi climàtic, per mitjà de la reforestació». Sofia Rossi, en una entrevista de ràdio amb els autors per a RTV4

Autoria: Sofia Erica Rossi, Carlo Canepa
Núm. col·lecció: 39
Edat: Des de 8 fins a 14 anys
Pàgines: 71
ISBN: 9788413582061
Format: 30 x 24,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Luca Poli
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra