Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El tocadiscos de Joan Fuster

Als anys huitanta, una periodista visita la casa de Joan Fuster a Sueca per a fer-li una entrevista. Vol parlar amb ell sobre la seua relació amb la música, per un text que ha llegit en un llibre de Josep Pla, Notes per a Sílvia, on l’autor de l’Empordà recrea la seua visita a ca Fuster, amb una atenció especial a la música que sonava al tocadiscos. A partir d’aquest moment, els dos interlocutors inicien una conversa que tracta sobre el paper que van jugar els Setze Jutges en la lluita antifranquista, sobre la importància de la Nova Cançó durant la transició democràtica i sobre altres qüestions socials, polítiques i culturals que afecten la nostra història recent. Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Quico Pi de la Serra, al·ludides durant l’entrevista, conformen la banda sonora de l’espectacle i, al seu torn, del llibre.

A banda de l’entrevista imaginària recreada per Pau Alabajos, el llibre s’edita amb un pròleg d’Àngel Cano, jove investigador especialitzat en l’obra de Joan Fuster, i amb un epíleg de Gabi Ochoa i Maria Almudéver, directors de l’espectacle i, en el cas d’ella, coprotagonista (interpreta a la periodista) al costat d’Alfred Picó (que interpreta a Fuster).

Autoria: Pau Alabajos
Núm. col·lecció: 89
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 80
ISBN: 9788413583679
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Xepo XS

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pau Alabajos

Pau Alabajos (Torrent, 1982) és cantautor i dramaturg. A banda dels seus textos, ha posat música a poetes com a Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu o Maria-Mercè Marçal. En aquesta mateixa col·lecciótambé ha publicat Hotel Fontana, Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi.