Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Presoners

Obra dirigida per Carles Alberola i produïda per Albena per a un escenari molt concret: l’antiga presó de Sant Miquel dels Reis. A partir de testimonis històrics, sis autors i autores valencians actuals han inventat sis monòlegs diferents, cadascun dels quals imagina una carta que un presoner o presonera escriu a la seua família o, senzillament, per a la seua intimitat. El primer monòleg correspon a un home que espera el seu afusellament l’endemà, mentre que en l’últim un periodista celebra, des de la presó, la mort de Franco.
Autoria: Pasqual Alapont, Rodolf Sirera, Sònia Alejo, Patricia Pardo, Begoña Tena, Chema Cardeña
Núm. col·lecció: 87
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 76
ISBN: 9788413583419
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Assad Kassab
Introducció: Fancesc-Andreu Martínez Gallego

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.

Rodolf Sirera

Rodolf Sirera (València, 1948) és traductor, guionista i dramaturg. Considerat un dels autors teatrals contemporanis més reeixits i l’intel·lectual teatral més influent del nostre territori, ha escrit més de quaranta obres i la seua trajectòria ha sigut reconeguda amb Premis com el Serra d’Or, el Nacional de Teatre de Catalunya o el Max de Teatre. Entre les seues obres destaquen, Indian summer, Trio, Plany en la mort d'Enric Ribera, El triomf de Tirant, La partida i Homenatge a Florentí Montfort. Aquests tres últims juntament amb Josep Lluís Sirera.

Sònia Alejo

Sònia Alejo (Almassora, 1972) és actriu de formació i, a partir de 2005, comença la seua trajectòria com a dramaturga. Forma part de la companyia Visitants des del seu inici i és ací on ha desenvolupat la major part de la seua trajectòria professional, formant part de l'equip artístic en tots els espectacles. Ha escrit i dirigit obres de teatre contemporani i teatre documental relacionat amb la memòria història. En 2010 va guanyar el Premi Evarist Garcia de Teatre i va crear La medusa, amb la qual ha desenvolupat projectes de teatre contemporani, paral·lelament amb la seua faena amb Visitants.