Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els turmentats

 

Daniel Clay, prestigiós psiquiatre infantil, va desaparèixer entre rumors insistents d’abusos sexuals als nens que atenia. Cinc anys després dels fets, quan ja l’han donat per mort, la seva filla Rebecca rep la visita inquietant d’algú que no creu la versió oficial: Frank Merrick, obsessionat a descobrir la veritat sobre la desaparició de la seva pròpia filla. Rebecca contracta el detectiu Charlie Parker per protegir-se de Merrick. En el curs de la investigació, obstaculitzada per persones interessades a fer que la veritat no es conegui, Parker provocarà l’aparició de forces misterioses, uns éssers turmentats que ja no podrà aturar.

Girs inesperats en la trama, misteriosos fenòmens paranormals i una dura passejada per les àrees més terribles de l’ànima humana caracteritzen la narració de Connolly, que continua renovant el gènere policíac amb aquest nou cas del detectiu Parker.

 

Autoria: John Connolly
Núm. col·lecció: 7
Pàgines: 520
ISBN: 9788498247763
Format: 11,5 x 18 cm
Traducció: Carles Miró
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

John Connolly

John Connolly (Dublín, 1968) va estudiar filologia anglesa al Trinity College de Dublín i periodisme a la Universitat de la Ciutat de Dublín. Va començar a treballar per a The Irish Times, amb el qual encara col·labora. Amb Every Dead Thing guanyà el premi Shamus del 1999 a la millor primera novel·la –el primer escriptor no nord-americà que va obtenir aquest premi– i encetà la sèrie del detectiu Charlie Parker, que compta amb nombrosíssims seguidors arreu del món.

Connolly viu entre la seva ciutat natal i els Estats Units, on es desenvolupa l’acció de les seves novel·les, vinculades a la tradició americana dels hard-boiled –detectius manipuladors, marcats per algun drama personal del passat, i enganxats a l’asfalt per tal de resoldre un cas–. Amb aquesta tradició, Connolly va trobar el millor mitjà per a explorar temes com la compassió, la moralitat, l’expiació o la salvació. A més d’Els amants, en Bromera trobem també altres dues novel·les protagonitzades pel famós Charlie Parker, Els turmentats i Els homes de la dalla.