Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

DidàcTICs. Projectes de llengua i literatura per a l'aula de Secundària

Per a l’anomenada Generació Z, les tecnologies de la informació i la comunicació són una realitat quotidiana des de la primera infància. Per això cal incorporar-les a l’aula durant totes les etapes formatives. En aquest llibre, trobareu una sèrie de propostes concretes, fàcils d’aplicar i d’allò més estimulants sobre com utilitzar les TIC en la docència de la llengua i la literatura. Videolings, rutes lingüístiques, caçaerrades, enigmes literaris i moltes activitats més que podreu dur a la vostra classe de seguida!




Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Alícia Martí, Pilar Garcia
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 168
ISBN: 9788490264652
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Alícia Martí

Alícia Martí (Benifaió, 1978) és doctora en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat de València i treballa com a professora en el Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València. És tutora de Pràcticum i de TFG dels graus de Mestre en Educació Infantil i en Primària, i imparteix classes en el Màster Universitari en Professor d’Educació Secundària, en el qual també dirigeix TFM. Des de 2015 és directora de la revista Allioli, Quaderns de l’Ensenyament del País Valencià.

Pilar Garcia

Pilar Garcia és llicenciada en Filologia Catalana i Literatura Espanyola, diplomada en Comunicació Audiovisual i Doctora en Didàctica de la Llengua i la Literatura per la Universitat de València. Té una llarga experiència docent com a professora de Secundària i professora associada de la Universitat de València del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i també com a professora del Màster Universitari de Professor d’Educació Secundària. És tutora de Pràcticum i de TFG dels graus de Mestre en Educació Infantil i en Primària.