Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Poemania

Des de ben menuts, les xiquetes i els xiquets gaudeixen amb la musicalitat, el ritme i el joc de les paraules. Per què, després, no lligen poesia?

L’objectiu de Poemania és proporcionar recursos i estratègies per a incitar pares, mares i docents a seguir jugant i a redescobrir el plaer de llegir i escriure textos poètics. Volem convidar-los a transitar tots junts pel fascinant món de la poesia amb lectures en veu alta, amb jocs de memorització, amb activitats per a escriure i recrear poemes i amb propostes de dramatització. Una guia engrescadora que anima a posar-la en pràctica.

Autoria: Anna Ballester
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 128
ISBN: 9788490261385
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Quim Bou

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anna Ballester

Anna Ballester (Borbotó, 1954) és professora de secundària, contacontes i especialista en literatura infantil i juvenil. Ha impartit cursos de formació del professorat i ha publicat articles en revistes especialitzades com CLIJ, Quaderns d’Animació Lectora o L’Illa. Ha publicat els llibres Poemania, guia pràctica per a fer lectors i lectores de poesia, Maleïda poma! i Per sis granets de magrana! És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.