Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Verdcel. Els dies del Saurí

Els dies del Saurí, el quart treball de VerdCel, assoleix una calidesa plàstica i musical que fa ressorgir les emocions més íntimes. Les seues cançons parlen de la inestabilitat dels nostres projectes vitals, però alhora eleven un clam per la seua supervivència, a pesar del context en què vivim. Proclamen la recerca constant, com el saurí, per trobar allò que som, malgrat les crisis socials i personals. Amb una nova mirada, VerdCel ens parla del moment actual, un moment en el qual el degoteig de fora ressona en el nostre interior i és, al mateix temps, una remor de portes endins que pot canviar el nostre voltant.
VerdCel ens ofereix una creació en què la pluja, exterior i interior, amara les vinyetes de la història gràfica i les cançons del disc.
Les pàgines del còmic ens narren la degradació de les condicions laborals del protagonista. Parla de les relacions interpersonals, del rerefons humà que hi ha darrere de cada acomiadament i de les reaccions que tenim en temps de crisi. Viurem la humil lluita que manté el personatge, que sent com la seua vida es precipita sense fre. Però tot i l’ofec, l’acompanyem en el camí de poder agafar, almenys, una alenada d’aire fresc.

Autoria: Alfons Olmo, Daniel Olmo
Núm. col·lecció: 19
Pàgines: 72
ISBN: 9788415390565
Format: 21 x 29,5 cm
Il·lustració: Daniel Olmo

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Alfons Olmo

Alfons Olmo (Alcoi, 1976) és geògraf i compositor de cançons. Compta amb més de divuit anys d’experiència als escenaris i ha publicat cinc poemaris i deu discs. També ha escrit guions per a còmics i audiovisuals. La seua obra ha rebut guardons com el Premi Ovidi Montllor, en dues ocasions, amb PaisViatge i Els dies del Saurí, entre altres.