Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Fins que ens puguem abraçar

Eriçó i Tortuga són els millors amics. Els agradaria molt abraçar-se, però ara no poden tocar-se. Per sort, hi ha moltes maneres de demostrar-li a algú que l'estimes: Eriçó saluda a Tortuga amb la mà i ella somriu; Tortuga fa una carassa i Eriçó esclata a riure; ambdós s'escriuen cartes, i Tortuga canta mentre Eriçó toca una cançó... De moment, Eriçó i Tortuga no poden abraçar-se, però ambdós saben que s'estimen.

La recomanació de Pati dels Llibres: «És molt adequat a la situació actual per la incapacitat que tenim de poder-nos abraçar amb la família, els amics i la gent estimada. El conte explica diferents maneres de dir-nos que ens estimem sense la necessitat del contacte físic».
Autoria: Eoin McLaughlin
Núm. col·lecció: 60
Pàgines: 36
ISBN: 9788413581293
Format: 24 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Polly Dunbar
Traducció: Tina Vallès López

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eoin McLaughlin

Eoin McLaughlin és un escriptor irlandés establert a Londres. Treballa com a director creatiu a la cadena britànica Channel 4. La seua trajectòria literària inclou nombrosos llibres de literatura infantil, com L’abraçada o Fins que ens puguem abraçar. El seu objectiu com a autor és aconseguir que els xiquets i les xiquetes s'ho passen bé amb la lectura.