Superxiquets

Canviem la manera de veure la discapacitat, perquè totes les persones tenim un superpoder especial!

  •          Superxiquets planteja una bonica història que ajuda a conscienciar els més menuts de que les diferències no ens separen sinó que ens uneixen.
  •          El relat és un al·legat contra la discriminació i ens recorda que tota situació té un costat positiu.
  •          La història planteja una nova manera d’enfrontar-nos a les nostres limitacions.

L'àlbum il·lustrat de Anya Damirón i Pablo Pino pretén canviar la manera de veure la discapacitat i llança un missatge de respecte, integració i tolerància cap als xiquets i les xiquetes amb diversitat funcional. El protagonista és Ivan, un xiquet a qui li encanten els superherois i que desitja convertir-se en un d’ells. Amb l’ajuda dels seus pares, es replantejarà el seu concepte de superheroi i descobrirà per què els xiquets i les xiquetes que coneix són tan especials.

A més d’aquest tema, el llibre ens permet tractar-ne molts altres que ens suggereixen el text i les il·lustracions. Alguns d’aquests es troben contemplats en el currículum de primer cicle d’infantil, mentre que d’altres senzillament ens donen l’oportunitat d’ajudar i acompanyar el nostres fills o alumnat en el seu desenvolupament com a persones.

Descarrega't la proposta didàctica de Superxiquets.




 

Autoria: Anya Damirón
Núm. col·lecció: 40
Pàgines: 40
ISBN: 9788490269046
Format: 24 x 25 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Pablo Pino
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anya Damirón

Anya Damirón (República Dominicana) ha treballat com a creativa/copywriter en publicitat, on va descobrir la seua passió per escriure i per treballar amb imatges. En 2008 va llançar la col·lecció de contes infantils «Lucia’Stories»,  amb la qual ha publicat de manera independent més de setze llibres. A més a més, és directora i autora de la revista infantil Niños aventureros, narradora del club Cuenta cuenta cuentos i creadora del projecte Yo soy Súper. Entre les seues obres destaquen Tumtum i Superxiquets. Aquest últim va guanyar cinc premis als Estats Units i ha sigut traduït a l’anglés, el català, el coreà, el portugués i el polac.