Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El Cavaller del Lleó

Ivain, cavaller del rei Artús, està disposat a venjar la humiliació que un desconegut va causar a Calogrenant. Decideix per tant abandonar la cort i anar-se'n, tot sol, a la recerca d'aventures només amb l'ajuda de la seua espasa i del seu valor. El Cavaller del Lleó constitueix una perfecta síntesi dels elements meravellosos procedents de les llegendes celtes i dels temes de l'antiguitat clàssica, magistralment entrellaçats i narrats per la mà de Chrétien.

Autoria: Chrétien de Troyes
Núm. col·lecció: 30
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788476601839
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Ferran Boscà
Traducció: Francesc Machirant

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Chrétien de Troyes

Chrétien de Troyes va ser un dels primers autors importants de la literatura francesa. La seua identitat està envoltada de polèmiques. Sembla que provenia d'una família de la baixa noblesa, alguns estudiosos la relacionen amb els jueus conversos de l'època.

Les seues obres, escrites al segle XII, giren al voltant del cicle artúric o matèria de Bretanya i es classifiquen dins la novel·la de cavalleries clàssica, amb presència d’elements meravellosos. Un tema comú en moltes novel·les de cavalleries a partir de Chrétien de Troyes és el Sant Grial, símbol medieval que introduí en la seva obra El conte del Graal.