Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Horlà

El narrador d'aquest relat ens posa sobreavís de l'arribada d'éssers d'altres mons a la Terra; i especialment d'un, que envaeix tant l'espai físic com també l'esfera psicològica del protagonista d'aquesta inquietant narració i vol apoderar-se'n. El duel que s'estableix entre el Bé i el Mal, entre l'home i l'estranya criatura ens sorprén i ens captiva, en forma de dietari, com en les millors obres de misteri.

Autoria: Guy de Maupassant
Núm. col·lecció: 35
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788476602096
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Lluís Gans
Traducció: Joan Carles Asins i M. Àngels Català

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Guy de Maupassant

Guy de Maupassant (Tourville-sur-Arques, 1850 – París, 1893) va ser un popular escriptor francés del segle XIX, considerat un dels creadors del conte modern. El 1881 va publicar el seu primer volum de contes, La maison Tellier, i el 1883, va concloure la seua primera novel·la llarga, Une vie, de la qual es van vendre vint-i-cinc mil exemplars en menys d'un any.

El reconegut escriptor francés Gustave Flaubert va ser el seu mentor. A casa d’aquest, va conèixer Ivan Turguénev i Émile Zola, així com nombrosos escriptors pertanyents a les escoles naturalista i realista. Va escriure molta poesia i peces curtes.