Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les desventures de John Nicholson

Potser John Nicholson no és l’home més intel·ligent del món, però tampoc no es mereix tanta desgràcia. Quan rep l’encàrrec d’ingressar en un banc uns diners de l’empresa on treballa i li’ls roben, encara no sap que aquest infortuni no és sinó el primer d’una llarga llista d’errors, malentesos i desgràcies que semblen voler ofegar-lo en vida i que l’obliguen a fugir constantment d’una ciutat a una altra. En un to de tragicomèdia, Les desventures de John Nicholson ens parla sobre els misteris del destí humà, sobre les nostres febleses i, en darrer terme, sobre la nostra extrema vul-nerabilitat.

Robert Louis Stevenson (Edimburg, 1850 – Samoa, 1894) és conegut, sobretot, per dues obres cabdals de la literatura universal: L’illa del Tresor i El cas misteriós del doctor Jekyll i el senyor Hyde, ambdues publicades en aquesta col·lecció.

Autoria: Robert L. Stevenson
Núm. col·lecció: 41
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788476604533
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Josep Baixauli
Traducció: M. Teresa Albero, Elsa Hoyo, Josep Molés i Esther Monzó

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Robert L. Stevenson

Robert L. Stevenson (Edimburg, 1850 - Upolu, 1894) fou un escriptor escocés. És l’autor d'algunes de les històries fantàstiques i d'aventures més populars, com L'illa del Tresor i El cas misteriós del doctor Jekyll i el senyor Hyde. Va ser molt conegut en el seu temps i algunes de les seues obres s’han convertit en clàssics universals.