Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els crims del carrer de la Morgue

Dues dones, mare i filla, apareixen brutalment assassinades al seu apartament de París. Les primeres investigacions no donen cap resultat, i posen en evidència la policia, que sembla incapaç d’aclarir els fets. Per sort Auguste Dupin, un detectiu aficionat amb una intel·ligència privilegiada, es farà càrrec del cas i donarà un cop de mà a la policia.

?Aquest volum es completa amb El misteri de Marie Rogêt, un nou cas per a Dupin en què el ja famós detectiu s’enfronta a la desaparició i l’assassinat d’una jove encantadora que havia treballat en una perfumeria.

Autoria: Edgar Allan Poe
Núm. col·lecció: 48
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788498244823
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: BoiledFish
Traducció: Josep Marco

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe (Boston, 1809 – Baltimore, 1849) fou un escriptor estatunidenc, conegut sobretot pels seus relats de temes fantàstics i d'horror. Està considerat el pare del conte de terror psicològic i dels relats curts del seu país. Va ser un precursor del relat detectivesc i de la literatura de ciència-ficció, i renovador de la novel·la gòtica. Les seues obres més conegudes són els relats L'escarabat d'or, Els crims del carrer de la Morgue, El corb i Gat negre.