La llegenda de Sleepy Hollow

Conta la llegenda que un genet sense cap vagareja pels voltants de Sleepy Hollow i que per on passa conrea mort i foscor. El ressò de les seues cavalcades nocturnes aterreix la població. Excepte Brom Bones, el rival del mestre Ichabod Crane per a conquerir Katrina van Tassel, una rica hereva de la contrada de la qual s’ha enamorat. Crane pretén eixir de la misèria casant-se amb la jove, però el busca-raons de Bones té un aliat extraordinari: l’espectre del Genet sense Cap.

 

Autoria: Washington Irving
Núm. col·lecció: 49
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788498246865
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Ferran Boscà
Traducció: Jesús Cortés

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Washington Irving

Washington Irving (Nova York, 1783 – Tarrytown, 1859) va ser un escriptor, assagista, biògraf i historiador estatunidenc de l'inici del segle XIX. És conegut pels contes La llegenda de Sleepy Hollow i Rip Van Winkle, que apareixen en el llibre The Sketch Book of Geoffrey Crayon, Gent. Els seus treballs històrics inclouen biografies de George Washington, Oliver Goldsmith i Mahoma, i diverses històries d'Espanya del segle XV. Entre el 1842 i el 1846 va ser ambaixador dels Estats Units a Espanya.