Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El cas dels homes tatuats

Quan James Thomson, soci majoritari dels magatzems Smart, apareix mort amb una sèrie de números i lletres tatuats al pit i a l’esquena, la policia de Nova York queda totalment desconcertada. Tanmateix, Stella, la jove inspectora d’homicidis encarregada de la investigació, relacionarà el cas amb dos assassinats comesos un parell d’anys enrere i batejats per la premsa com «El cas dels homes tatuats». Com Thomson, els altres dos cadàvers van aparéixer amb lletres i números impresos per tot el cos però, a més a més, van ser mutilats de manera esgarrifosa. Quina relació hi ha entre aquests crims allunyats en el temps amb unes víctimes aparentment inconnexes? Stella haurà de fer el cor fort si vol evitar que l’assassí torne a actuar. 

Escrita a quatre mans i guanyadora del Premi Isabel de Villena de Narrativa dels Premis Literaris Ciutat de València, El cas dels homes tatuats és una novel·la negra trepidant i plena de suspens.

Autoria: Manel Joan i Arinyó, Elvira Andrés
Núm. col·lecció: 288
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 264
ISBN: 9788490268346
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manel Joan i Arinyó

Manel Joan Arinyó (Cullera, 1956) és escriptor i, al llarg de la seua trajectòria literària, ha publicat més de trenta obres de diversos gèneres. Els seus treballs han estat guardonats amb distincions com el Premi Ciutat de Sagunt, el Premi Enric Valor de Novel·la o el Premi Isabel de Villena Ciutat de València, entre altres. A més, col·labora en revistes com Lletres de canvi, Saó, El Temps o L’Espill, i en periòdics com Avui, La Vanguardia o Diari de Barcelona. El cas dels homes tatuats -juntament amb Elvira Andrés-, Les nits perfumades, L'atzucac del perdedor, El cas Peníscola i Fem un trio són les seues obres més importants.

Elvira Andrés

Elvira Andrés (Tavernes de la Valldigna) va debutar com a escriptora amb la novel·la El cas dels homes tatuats, escrita juntament amb Manel Joan i Arinyó i publicada en Bromera. L’obra va guanyar el Premi Isabel de Villena de Narrativa dels Premis Literaris Ciutat de València.