Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Memòries de mi mateix

És l’hivern del 1968. A l’Horta Sud, uns joves fan una pintada a favor de la república la nit abans de l’enterrament de l’alcalde. A la vora de l’Albufera, un jove falsificador de documents i quadros, que encara no s’ha guanyat el nom de Mític Regino, rep la visita de la policia política del règim franquista. Les conseqüències que es derivaran d’aquests fets seran molt més greus i imprevisibles del que ningú s’imaginava. El 2019, el periodista Marc Sendra investiga la història del Mític Regino per escriure’n les memòries, però descobrirà una trama internacional sobre falsificació d’art clàssic i contemporani on convergeixen l’espoli nazi i la lluita antifranquista.

A Memòries de mi mateix, Ferran Torrent ha recuperat alguns dels personatges més fascinants de la seua producció, com el mateix Mític Regino, per a una de les seues novel·les més ambicioses.

Autoria: Ferran Torrent
Núm. col·lecció: 30
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 376
ISBN: 9788413586137
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios i Jorge Collado

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ferran Torrent

Ferran Torrent (Sedaví, 1951) és un dels escriptors valencians més consolidats amb una exitosa producció que l’ha fet mereixedor de guardons com el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or. Així mateix, va ser finalista del Premi Planeta. Amb un estil que transita de la novel·la negra a la costumista, l’autor ha anat creant, novel·la rere novel·la, un món i uns personatges de ficció que retraten la cara més canalla i corrupta del submón de la València actual. Al catàleg de Bromera hi ha també bona part de la seua producció literària: Gràcies per la propina, La mirada del tafur, L’illa de l’holandès, Living l’Havana, Cambres d’acer inoxidable, Societat limitada, Espècies protegides, La vida en l’abisme i Judici final.