Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ombres en la nit

L’any 1947 les circumstàncies de Santiago Cortés –gitano i valencià, i militant del Partit Comunista Espanyol– eren pràcticament incompatibles amb la vida. Després de sobreviure al camp de concentració de Dachau, torna a València per unir-se a un escamot clandestí amb la missió de liquidar un pròfug nazi emparat pel règim franquista. Allà, haurà d’unir-se amb antics lluitadors de la República, amb dos agents britànics del SIS, amb un espia soviètic que té una doble identitat insospitada i, fins i tot, amb un expert falsificador potser no tan entestat a oblidar el passat com pretén fer creure.

Ferran Torrent (Sedaví, 1951) és un dels escriptors valencians més consolidats amb guardons com el Premi Sant Jordi, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica, el de la Crítica Serra d’Or, o el finalista del Premi Planeta. En Bromera també ha publicat Gràcies per la propina, La mirada del ­tafur, L’illa de l’holandès, Societat limitada, Espècies protegides i Judici final.

Autoria: Ferran Torrent
Núm. col·lecció: 72
Pàgines: 312
ISBN: 9788415390626
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ferran Torrent

Ferran Torrent (Sedaví, 1951) és un dels escriptors valencians més consolidats amb una exitosa producció que l’ha fet mereixedor de guardons com el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or. Així mateix, va ser finalista del Premi Planeta. Amb un estil que transita de la novel·la negra a la costumista, l’autor ha anat creant, novel·la rere novel·la, un món i uns personatges de ficció que retraten la cara més canalla i corrupta del submón de la València actual. Al catàleg de Bromera hi ha també bona part de la seua producció literària: Gràcies per la propina, La mirada del tafur, L’illa de l’holandès, Living l’Havana, Cambres d’acer inoxidable, Societat limitada, Espècies protegides, La vida en l’abisme i Judici final.