Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El bosc i la casa

Joaquim Espinós obri les portes del seu món, a cavall entre la ciutat i el poble, per a oferir una mirada lúcida i personal sobre la realitat. En la primera part del dietari, l’acompanyem en l’escriptura d’una novel·la, en el joc sempre atractiu de la literatura sobre la literatura. En la segona part, l’impacte de la pandèmia de la COVID-19 esdevé el detonant d’unes reflexions imprevistes i apressades, però sòlides i plenes d’humanitat.

Autoria: Joaquim Espinós
Núm. col·lecció: 34
Pàgines: 176
ISBN: 9788413581477
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joaquim Espinós

Joaquim Espinós (Benilloba, 1962) és professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant i el seu àmbit d'estudi és la literatura contemporània. Ha publicat nombrosos articles i els llibres La poètica de l'imaginari, La imaginació compromesa, L'obra d'Agustí Bartra, Història d'un entusiasme. Nietzsche i la literatura catalana (Premi d'Assaig Josep Vallverdú 2008) i Estat crític. Apunts sobre la literatura del nou mil·lenni..

En el camp de la creació literària, ha guanyat diversos premis i ha publicat les novel·les La devastació violeta, Ombres en el riu, El cervell de la serp, Material fotogràfics i La presó del cel.