Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els sorolls humans

Com passava també en gran manera en l'obra dita periodística de Fuster o de Pla, amb Els sorolls humans ens trobem davant de petits assaigs de tema canviant que presenten al lector un ventall d'opcions humaníssimes, entre percepcions de la història i dels moviments més íntims de qui els escriu, i segurament de qui els llegirà. Petites aventures interiors, petits tractats irònics, resultat de l'experiència de viure quan es converteix en bona literatura.

Autoria: Joan F. Mira
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 192
ISBN: 9788476602713
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Joan F. Mira

Joan F. Mira (València, 1939) és antropòleg, escriptor, professor de grec i traductor de clàssics. És autor de més de quaranta llibres de narrativa i d’assaig, i ha rebut distincions com el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la Medalla d’Or de la ciutat de Florència, o el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i president d'Acció Cultural del País Valencià.

Les seues obres més importants són Els cucs de seda (Premi Andròmina de narrativa), Crítica de la nació pura (Premi Joan Fuster d’assaig i Premi Crítica Serra d’Or d’assaig), Borja Papa (Premi Crexells i Premi de la Crítica), Purgatori (Premi de la Crítica) i El professor d’història (Premi Joan Crexells, Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada i Premi Nacional de la Crítica).

Com a traductor, destaquen les seues versions de La Divina Comèdia, Els Evangelis i L'Odissea.