Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Aquest Nadal, llegim en valencià! Ja has triat el teu llibre?

20 de Desembre de 2018

la-xiqueta-huraca-i-el-xiquet-esponja.jp

dones-valencianes-que-han-fet-historia.j              

La xiqueta huracà i el xiquet esponja

Ilan Brenman, autor de Les princeses també es tiren pets, ens demostra amb humor que les diferències entre les persones no ens allunyen, sinó que ens enriqueixen.

Dones valencianes que han fet història

Al llarg de la nostra història, moltes dones valencianes han deixat una empremta inesborrable gràcies al seu talent. Descobreix-les!

El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús

Una nova aventura del pirata Pataxula on l’objectiu és trobar el tresor de les fustes màgiques, capaç de convocar un drac màgic.

Per què hi ha estreles al cel?

Estàs a punt d’endinsar-te en un catàleg únic d’oficis originals i extraordinaris que no havies sentit mai abans. T’hi atreveixes?

De quin color són els besos?

Nova edició en cartó de l'èxit de Rocio Bonilla que ha conquerit més de 300.000 lectors en tot el món i s'ha traduït a 17 idiomes.

Superxiquets

Un al·legat contra la discrimi-nació que ens recorda que tots tenim alguna capacitat que ens fa extraordinaris.

Versos que canten i ballen

En aquest llibre-disc amb un CD de música coral et convidem a recitar, cantar, ballar i jugar amb la poesia més divertida.

Germans!

Un llibre fantàstic per a parlar de les relacions entre ger-mans, a més d'un relat molt original i divertit amb el qual tots ens sentirem identificats i que es pot llegir en ambdós sentits.

Fantasmes al vestidor

Els quatre Sherlocks practi-quen esports per diversió i són uns apassionats dels llibres de Sherlock Holmes. Als vestidors del poliesportiu de Sant Telm, unes veus fantasmagòriques posaran a prova les seues habilitats detectivesques en un cas només apte per a valents.

Alan Cole no és un covard

El germà d'Alan ha descobert que li agrada un xic de la seua classe i li planteja el duel definitiu: si no supera set reptes en una setmana, farà saber a tot l’institut que és gai. Alan té set dies per a demostrar que no és un covard!

L'os polar se'n va anar a la platja

Sabies que tots contaminem el planeta, de vegades sense adonar-nos-en? En ecologia, totes les nostres accions tenen un gran poder i, per això, tu també pots ajudar a salvar el medi ambient!

Castells a l'aire

Una biografia novel·lada increïble, apassionant, molt ben documentada i amb força narrativa, perquè la vida de Mary W. Shelley constitueix una història tan apassionant com la de la novel·la que la va fer famosa, Frankenstein.

violeta i el llop

Premi València Nova Alfons el Magnànim

Una obra tendra i alhora irònica, que desplega un ven-tall de personatges inobli-dables i carismàtics de la mà d'una autora que s'estrena com a novel·lista.

El paradís a les fosques

Premi Enric Valor de Novel·la

La història d’una família en què els silencis han pesat massa i durant massa temps, però també una crida a reflexionar sobre l’èxit i el preu que estem dispo-sats a pagar per aconseguir-lo.

Heidi, Lenin i altres amics

Premi València Alfons el Magnànim

Un relat que ens convida a reflexionar sobre les ciutats inacabades, la fragilitat dels sentiments i la necessitat d’afecte que tenim tots.