Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Heidi, Lenin i altres amics

En un solar abandonat apareix una maleta amb tretze coloms decapitats. Al cap d’una setmana, n’apareix una altra amb dotze gats morts. La premsa atribueix els crims al Majordom, una figura enigmàtica que crida l’atenció de Blanca, una dona tímida i solitària que seguirà el cas a través dels mitjans de comunicació. Alhora, ella ens narra un passat complicat que projecta llargues ombres cap al seu futur. Unes ombres poblades de clarobscurs, on brillen amb personalitat pròpia personatges tan impenetrables com son pare, un home que estimava la vida però que odiava el café sense sucre, que estimava les pel·lícules de detectius però que odiava els comunistes.

Joanjo Garcia fa un salt en la seua trajectòria com a escriptor amb aquesta novel·la, guanyadora del Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa. Es tracta d’una obra plena d’intriga, ironia i tendresa, un relat que ens convida a reflexionar sobre les ciutats inacabades, la fragilitat dels sentiments i la necessitat d’afecte que tenim totes les persones.
Autoria: Joanjo Garcia
Núm. col·lecció: 292
Pàgines: 184
ISBN: 9788490269251
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Pablo Gallo

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joanjo Garcia

Joanjo Garcia (València, 1977) és llicenciat en Història i ha exercit com a professor de secundària. L’any 2013 publicà la seua primera novel·la, Quan caminàrem la nit, que va ser reconeguda amb el Premi Enric Valor de Novel·la. Després, ha publicat, entre altres, Aquell agost amb punt final; Tota la terra és de vidre, guanyadora del Premi de Narrativa Antoni Bru; El temps és mentida, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i Heidi, Lenin i altres amics, reconeguda amb el Premi València de Narrativa.