Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

#maresconfinades: la lectura vos farà viatjar ben lluny!

29 d'Abril de 2020

Texto alternativo

Enguany celebrem un Dia de la Mare molt singular, confinats a casa i amb mares superheroïnes que han de treballar, tindre cura dels menuts i menudes, ajudar-los amb els deures, jugar amb ells... A més, en molts casos els besos i les abraçades s'hauran de canviar per mostres d'afecte a distància.

 

Per això, vos proposem algunes lectures per a regalar a les #maresconfinades. Perquè, com deia Emily Dickinson, les històries ens permeten viatjar molt lluny i, en aquests dies estranys i confinats, res millor que oferir a les mares la possibilitat de deixar volar la seua imaginació i recórrer el món des d'una butaca.

 

Hi ha un llibre per a cada mare. A Bromera, els tenim tots.

 

UN LLIBRE PER A CADA MARE...

 L’autora obri de bat a bat les portes del seu món literari i ens explica la vida d’una dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de múltiples vivències.



Un joc, dolç a estones i en altres moments d’una acidesa que ens fa estremir. L’obra, a més, fa visibles les complexitats de la  malaltia mental.

Un relat fosc i angoixant en forma de thriller històric que retrata els darrers dies de la Comuna de París. De l'autor de Gossos i llops.

Una novel·la que aborda un episodi trist de la nostra història recent, el robatori de nadons, i una indagació sobre la identitat a través de la memòria històrica.

 

 

La narració de la trobada de Lourdes Toledo, com a professora, amb la realitat quotidiana, les escoles americanes i els grans espais d’un país de contrastos i ple de sorpreses.

Febrer de 1927. Tot París assisteix al funeral de Marcel Péricourt. La seva filla Madeleine ha de prendre possessió de l’imperi financer del qual és hereva, però el destí li reserva altres plans.



#DIADELAMARE    #MARESCONFINADES   #ELVALORDELSLLIBRES