Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Sota les flames

París, últims deu dies de la Comuna. Als carrers de la ciutat bombardejada i plena de barricades, s’amaga el mal. Unes joves desapareixen, segrestades per un personatge tan pervers com repulsiu. Una d’elles, Caroline, és la parella del sergent Nicolas Bellec, que lluita a les files dels comunards.

Antoine Roques, ascendit al rang de comissari de policia per la Comuna, investiga el cas. Impulsat pel sentit del deure, parteix a la recerca de la jove, desafiant els obusos, els incendis, les execucions sumàries... I, mentre París crema, Caroline, segrestada i «oblidada» en un soterrani entre els edificis esfondrats, lluita per la seva supervivència. És una cursa contra rellotge, atès que la Comuna està en plena agonia.

Hervé Le Corre, mestre de la novel·la negra francesa, ens presenta un relat fosc i angoixant en forma de thriller històric que retrata els darrers dies de la Comuna de París.

Productes associats

Autoria: Hervé Le Corre
Núm. col·lecció: 304
Pàgines: 480
ISBN: 9788490263952
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Pejó Orellana, Albert

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Hervé Le Corre

Hervé Le Corre (Burdeus, 1955) és professor i un apassionat lector de novel·les policíaques. Va decidir-se a escriure a l'edat de 30 anys. El seu estil àgil i acurat, l’elecció dels seus personatges i l’ambient fosc que és capaç de recrear als seus llibres l’han convertit en un exitós escriptor. Les seues novel·les han estat guardonades moltes vegades, sent especialment apreciades per la crítica literària i el públic Les coeurs déchiquetés, Après la guerre, Gossos i llops i Sota les flames.