Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Filstrup

«Ja sé que hi ha molta gent que va al psicòleg, però no crec que en la història de la humanitat hi haja massa casos com el meu: a mi em van portar al psicòleg perquè no robava. Sona estrany, no? Doncs, per molt que coste de creure, era així.»

En totes les famílies hi ha una ovella negra, però què passa quan en una família d’ovelles negres n’ix una de blanca?

Si voleu us ho explique: soc Linus Filstrup, un xic honrat que no té res a veure amb Arlo, el meu germà bessó, que és un autèntic pispa i l’orgull dels Filstrup, una família de lladres i estafadors com cal. Jo anava fent a l’institut, fins al dia nefast que em van acusar d’haver robat una bona morterada de diners. Llavors vaig haver de posar-me a investigar per a desemmascarar el verdader culpable, netejar el meu nom i... tornar a decebre la meua família!

Filstrup és una novel·la gràfica gamberra i amb molt d’humor negre.






Autoria: Jaume Copons
Núm. col·lecció: 6
Edat: Des de 10 fins a 16 anys
Pàgines: 234
ISBN: 9788413583556
Format: 15,5 x 23,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Òscar Julve Gil

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jaume Copons

Jaume Copons (Barcelona, 1966) va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. Durant els últims quinze anys ha escrit novel·les, contes, cançons, teatre, programes i sèries de televisió. Ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra, el Ciutat de Mollerussa, el Guillem Cifre de Colonya o el Ferran Canyemeres. Pel que fa a l'audiovisual, després de fer d'editor de guions de Los Lunnis (TVE), va crear amb en Daniel Cerdà Los Algos (Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques. El 2013, en col·laboració amb altres autors, publica Jo, Elvis Riboldi, una col·lecció de novel·les gràfiques protagonitzada per un noi molt inquiet. Els seus darrers projectes són la sèrie «L'Agus i els monstres» (traduïda a més de 15 idiomes) i la novel·la gràfica No llegiré aquest llibre (Premi Llibreter 2018).