Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Regla núm. 1

La primera regla sempre és un moment especial. Tristesa, por, desconcert… són les emocions que sent Telma, la protagonista d'aquesta història, davant el que ella anomena la «monstruació» i així les apunta en el seu diari.

Però gràcies a la seua família i a les seues amistats s'adonarà que és un procés natural i, així, se sentirà preparada per a actuar davant nous reptes personals. Amb el precedent de la seua millor amiga, Chloé espera l'arribada de la seua «regla número u» amb il·lusió.

Fins fa no massa, la menstruació era un tema tabú. De fet, ho continua sent en molts aspectes. Aquesta novel·la pretén trencar els tabús i els prejudicis i parlar de la regla sense complexos. Repleta d'humor, amb aquesta història descobrim la importància de l'amistat i del suport familiar, i aprenem al junt amb les protagonistes com per a enfrontar-se de manera efectiva als obstacles cal parlar d'ells, i actuar en equip amb humor i creativitat.

A més, el llibre incorpora també la visió dels canvis que experimenten els xics durant la pubertat i conté pàgines explicatives i reptes divertits.

Regla nº1 és el primer llibre de «La tira», una col·lecció de novel·la il·lustrada a tot color per a lectors i lectores joves. Descobreix també El dia dels influencers vivents, el segon llibre de la col·lecció.

Autoria: Idoia Iribertegui
Núm. col·lecció: 1
Edat: Des de 10 fins a 14 anys
Pàgines: 146
ISBN: 9788413582207
Format: 13,5 x 21 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Idoia Iribertegui
Traducció: Tina Vallès López

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Idoia Iribertegui

Idoia Iribertegui (Navarra, 1973) és autora i il·lustradora. Un dels seus èxits creatius és la sèrie de llibres protagonitzada per Lolita Butterfly (Glénat Edicions, Edicions B). Olivia i el sexe és la seua primera novel·la gràfica per a adults. A més de la seua participació en diversos projectes editorials (Algar, Grijalbo, Richmon Publishing, Penguin Random House, Mondadori, Planeta, Bromera, Animallibres) fa il·lustració comercial per a marques i institucions, i imparteix classes d'il·lustració artística i de disseny.