Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

M'entenc, però no sempre

Una aproximació sense tabús a la salut mental, inclús al suïcidi juvenil.

El cervell condiciona tots els aspectes e la nostra vida, des de les funcions fisiològiques més elementals fins als sentiments més profunds. La salut mental no és menys important que la salut física: és, senzillament, una altra dimensió del nostre benestar.

En aquestes pàgines trobaràs una lúcida reflexió sobre la nostra psicologia, plena de respecte i empatia. No busques consells grandiloqüents ni grans afirmacions: el que trobaràs és una mirada irònica i comprensiva sobre els nostres sentiments, sempre complexos i contradictoris. I no ho dubtes: si no estàs bé, a més de llegir aquest llibre, contacta amb un professional i demana ajuda. Tot el món la necessita en algun moment.

Un llibre obert de par en par a les diferents dimensions de la salut mental. Una mirada lúcida i irònica, però plena de respecte i empatia, cap a les diferents dimensions de la salut mental.




Autoria: Valentín Coronel
Núm. col·lecció: 4
Edat: Des de 12 fins a 18 anys
Pàgines: 153
ISBN: 9788413582948
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Nuria Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos
Coberta: Cristina Picazo

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Valentín Coronel

Valentí Coronel (Pinto, 1973), establert a Galícia, ha viscut a Edimburg, Girona i Barcelona. És admirador de Roald Dahl i un ferm defensor de l'educació lúdica i participativa. Ha treballat com a redactor, centrat especialment en ecologia. En el seu temps lliure, crea contes com a base de projectes docents. Va ser un dels impulsors de la revista Ágora Pinto.