Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'os polar se'n va anar a la platja. Ecologia per a animals despistats

Llicència digital

Sabies que tots contaminem el planeta, sovint sense ser-ne conscients? En ecologia, totes les nostres accions tenen un gran poder i, per això, tu també pots ajudar a salvar el medi ambient!

En aquestes pàgines trobaràs consells sobre ecologia i defensa de la biodiversitat, claus per a respectar l’equilibri del nostre planeta i solucions a l’abast de tots per tal de protegir-lo de la contaminació... A més d’un bon grapat d’optimisme!

Si et mou la curiositat i vols ajudar-nos a canviar el món, aquest és el teu llibre!


Accedeix a la versió digital del llibre que inclou, a més de la lectura, recursos pensats per a alumnat i professorat.


Vols veure una mostra?

 

- Muy Interesante -

«L'ecologia amb humor entra. Consells sobre defensa de la biodiversitat per als més joves sense estalviar frescor, enginy i divertides al·lusions a la cultura popular.»

- Revista Mía -

«Optimista i pràctica guia per a aquests despistats que encara no veuen la importància de l'ecologia i de conservar l'equilibri de la Terra protegint-la de la contaminació.»

Productes associats

Autoria: Valentín Coronel
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 144
ISBN: 9788413580777
Il·lustració: Sergi Càmara
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Valentín Coronel

Valentí Coronel (Pinto, 1973), establert a Galícia, ha viscut a Edimburg, Girona i Barcelona. És admirador de Roald Dahl i un ferm defensor de l'educació lúdica i participativa. Ha treballat com a redactor, centrat especialment en ecologia. En el seu temps lliure, crea contes com a base de projectes docents. Va ser un dels impulsors de la revista Ágora Pinto.