Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Sota les flames

Ebook

París, últims deu dies de la Comuna. Als carrers de la ciutat bombardejada i plena de barricades, el mal s’amaga. Dues joves desapareixen, segrestades per un personatge tan pervers com repulsiu. Una d'elles és Caroline, la parella del sergent Nicolas Bellec, qui lluita a les files dels comunards.

Antoine Roques, ascendit al rang de "comissari" de policia per la Comuna, investiga el cas. Mogut pel sentit del deure, parteix a la recerca de la jove, desafiant els obusos, els incendis, les execucions sumàries... I, mentre París crema, Caroline, segrestada i "oblidada" en un celler entre els edificis esfondrats, lluita per la seua supervivència. És una cursa contrarellotge, ja que la Comuna està en plena agonia.

Disponible a:

Comprar
Comprar Comprar
Comprar
Comprar

Productes associats

Autoria: Hervé Le Corre
Núm. col·lecció: 304
ISBN: 9788413581286
Format: 15 x 23,2 cm

Consulta ací la política de compra

Hervé Le Corre

Hervé Le Corre (Burdeus, 1955) és professor i un apassionat lector de novel·les policíaques. Va decidir-se a escriure a l'edat de 30 anys. El seu estil àgil i acurat, l’elecció dels seus personatges i l’ambient fosc que és capaç de recrear als seus llibres l’han convertit en un exitós escriptor. Les seues novel·les han estat guardonades moltes vegades, sent especialment apreciades per la crítica literària i el públic Les coeurs déchiquetés, Après la guerre, Gossos i llops i Sota les flames.