Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Germà gran

PREMI GONCOURT A LA MILLOR PRIMERA NOVEL·LA

El germà gran és conductor de VTC. Tancat onze hores al dia a la seva “cabina”, connectat permanentment a la ràdio, reflexiona sobre la seva vida i sobre el món que s’estén a l’altre costat del parabrisa. El germà petit ha viatjat a Síria mogut per l’idealisme. Enrolat com a infermer en una organització humanitària musulmana, fa mesos que no dona senyals de vida. Aquest silenci angoixa el pare i el germà, que continuen fent-se una pregunta sense resposta: per què ha marxat? Una nit, sona el timbre de la porta. El germà petit ha tornat.

En la seva primera novel·la, Guven alterna un humor imaginatiu i una gravetat imposada per la qüestió del terrorisme. Explora el món dels conductors aixafats per la soledat que lluiten per sobreviure, però també descriu el món dels que han marxat a fer la jihad a Síria: la reglamentació, la lluita, la impossibilitat de tornar a França... Emergeix així la contundent història d’una família francosiriana en què el pare i els dos fills tracten d’encaixar en una societat que no els ofereix gaires oportunitats.

Autoria: Mahir Guven
Núm. col·lecció: 301
Pàgines: 248
ISBN: 9788490262580
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Pejó Orellana, Albert

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mahir Guven

Mahir Guven (Nantes, 1986) és un escriptor francés fill de mare turca i pare kurd refugiats a França. Ha estudiat Gestió, Dret y Economia, encara que actualment es dedica al món de la literatura. El 2014 va fundar el periòdic Le 1 i, el 2016, es va convertir en el seu director. Recentment, ha abandonat la direcció del mitjà per dedicar-se a diversos projectes personals.

El 2017 va publicar la seua primera novel·la, Germà gran, reconeguda amb diversos guardons: el Premi Goncourt a la Primera Novel·la, el Premi Première de la RTBF i el Premi Régine Deforges, entre altres. A més, va ser finalista del Premi Médicis.