Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les nits perfumades

Les nits perfumades explora el terreny subjectiu de la memòria; de fet, és el relat de la infantesa del propi narrador, de la naixença fins a la celebració de la primera comunió, un retaule format per capítols, en certa manera independents. Escrita en un llenguatge viu i fresc, l'obra ofereix diferents registres, segons l'episodi que s'explica: el món familiar, els personatges pintorescos del poble i de la mateixa família; els viatges a Barcelona, camí de Torelló o Camprodon, a casa dels oncles; els jocs i les trapelleries dels infants; l'escola, el cinema i la televisió; les fantasies i esl temors; el descobriment trasbalsador del sexe...

Es recrea així un univers íntim, però alhora universal, perquè ve a ser tot el món de la infància, un espai propi que l'autor transcriu en un estil colorista, a vegades en clau lírica, a vegades grotesca, irònica; un univers que troba el seu desencadenant en "aquelles càlides nits de primavera, (quan) la suau flaire de la flor del taronger embolcallava la vila, la vida, amb la seua tèbia beatitutd aromàtica": heus ací l'encant i el misteri de "les nits perfumades".

Autoria: Manel Joan i Arinyó
Núm. col·lecció: 57
Pàgines: 208
ISBN: 9788476603895
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Paco Hernández

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manel Joan i Arinyó

Manel Joan Arinyó (Cullera, 1956) és escriptor i, al llarg de la seua trajectòria literària, ha publicat més de trenta obres de diversos gèneres. Els seus treballs han estat guardonats amb distincions com el Premi Ciutat de Sagunt, el Premi Enric Valor de Novel·la o el Premi Isabel de Villena Ciutat de València, entre altres. A més, col·labora en revistes com Lletres de canvi, Saó, El Temps o L’Espill, i en periòdics com Avui, La Vanguardia o Diari de Barcelona. El cas dels homes tatuats -juntament amb Elvira Andrés-, Les nits perfumades, L'atzucac del perdedor, El cas Peníscola i Fem un trio són les seues obres més importants.