Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Com la flor blanca

Igual que un àlbum de fotografies en blanc i negre, Com la flor blanca ens submergeix, mitjançant escenes fragmentàries, en la vida quotidiana d’un poble durant els feliços i alhora tenebrosos anys seixanta. El seu protagonista, que ja vam conéixer en Les nits perfumades, ha deixat enrere la primera infantesa i veu el món amb un poc més de malícia. Davant la mirada d’aquest xiquet entremaliat desfila la seua estrambòtica família, els personatges més pintorescos del poble, els esdeveniments picants que fan parlar tothom, les diversions i una manera de viure la vida tota sorneguera, com a contrapunt de la ingenuïtat i també de la crueltat infantils. Una mort tràgica marcarà dramàticament la fi de la infància i el començament d’una nova maduresa.

«Una narració que uneix experiència, reflexió, record, crítica, anecdotaris... Una lectura amable i plena de sornegueria.»
El 9 Nou

«Una novel·la divertida, amena i encisadora, de molt fàcil lectura.»
Información

Autoria: Manel Joan i Arinyó
Núm. col·lecció: 101
Pàgines: 200
ISBN: 9788476608135
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manel Joan i Arinyó

Manel Joan Arinyó (Cullera, 1956) és escriptor i, al llarg de la seua trajectòria literària, ha publicat més de trenta obres de diversos gèneres. Els seus treballs han estat guardonats amb distincions com el Premi Ciutat de Sagunt, el Premi Enric Valor de Novel·la o el Premi Isabel de Villena Ciutat de València, entre altres. A més, col·labora en revistes com Lletres de canvi, Saó, El Temps o L’Espill, i en periòdics com Avui, La Vanguardia o Diari de Barcelona. El cas dels homes tatuats -juntament amb Elvira Andrés-, Les nits perfumades, L'atzucac del perdedor, El cas Peníscola i Fem un trio són les seues obres més importants.