Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les cendres d'Angela

PREMI PULITZER

 

«Quan rememoro la meva infantesa em pregunto com vàrem poder arribar tan sols a sobreviure. Va ser, evidentment, una infantesa miserable.» Amb aquestes paraules comença una de les històries més commovedores de la narrativa recent, una obra seductora que aconsegueix contagiar, amb una extraordinària força dramàtica, les penúries d’una família irlandesa, la de Frank McCourt.

Un pare alcohòlic i inepte, una mare abnegada i pietosa, set fills petits, una casa ruïnosa… Una infància de fam i dolor narrada amb la veu d’un nen perspicaç i observador capaç de transformar el dolor en situacions divertides i ingènues però de connotacions profundes. Unes memòries corprenedores que sedueixen des de les primeres pàgines amb un llenguatge agredolç i un humor tan agut com irònic. Un best seller impactant distingit amb el Premi Pulitzer i traslladat al cinema en una pel·lícula dirigida per Alan Parker.

Autoria: Frank McCourt
Núm. col·lecció: 132
Pàgines: 384
ISBN: 9788498241754
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Eduardo Castanyo
Coberta: Universal Studios Publishing Rights

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Frank McCourt

Frank McCourt (Brooklyn, 1930) és fill d’immigrants irlandesos. Amb quatre anys es va traslladar a Limerick, Irlanda, amb els seus pares i els seus germans, on va viure una infantesa miserable entre un pare alcohòlic que es bevia tots els diners que guanyava i la culpabilitat que el catolicisme i el pecat li van inculcar. Als 19 anys, el 1949, torna a Amèrica disposat a fer-se ric. Però a la terra de les oportunitats les coses no són tan fàcils com esperava, i McCourt es veié obligat a exercir tota mena de treballs no massa dignes. Finalment, i malgrat no haver fet l’ensenyament secundari, aconsegueix diplomar-se a la universitat, cosa que li permet fer classes als joves de Nova York. Tanmateix, això tampoc no resulta fàcil...

Després de retirar-se va complir el seu somni i va escriure el seu primer llibre, Les cendres d’Àngela, guanyador del Premi Pulitzer, del Guardó del Cercle Nacional de Crítics Literaris d’Estats Units i del Guardó Literari de Los Angeles Times. L’èxit internacional que va assolir es va repetir amb I tant, la seua segona obra.