Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Trilogia Frank McCourt

La trilogia que ha commogut milers de lectors de tot el món, reunida ara en un pack especial. La millor opció com a regal.
Autoria: Frank McCourt
Núm. col·lecció: 11
ISBN: 9788498242645
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Eduard Castanyo

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Frank McCourt

Frank McCourt (Brooklyn, 1930) és fill d’immigrants irlandesos. Amb quatre anys es va traslladar a Limerick, Irlanda, amb els seus pares i els seus germans, on va viure una infantesa miserable entre un pare alcohòlic que es bevia tots els diners que guanyava i la culpabilitat que el catolicisme i el pecat li van inculcar. Als 19 anys, el 1949, torna a Amèrica disposat a fer-se ric. Però a la terra de les oportunitats les coses no són tan fàcils com esperava, i McCourt es veié obligat a exercir tota mena de treballs no massa dignes. Finalment, i malgrat no haver fet l’ensenyament secundari, aconsegueix diplomar-se a la universitat, cosa que li permet fer classes als joves de Nova York. Tanmateix, això tampoc no resulta fàcil...

Després de retirar-se va complir el seu somni i va escriure el seu primer llibre, Les cendres d’Àngela, guanyador del Premi Pulitzer, del Guardó del Cercle Nacional de Crítics Literaris d’Estats Units i del Guardó Literari de Los Angeles Times. L’èxit internacional que va assolir es va repetir amb I tant, la seua segona obra.