Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Júlia

En plena revolució del petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat en sort, aprofita la primera ocasió que se li presenta per canviar d’esta-tus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida. Júlia, però, és impertorbable i no deixarà que res ni ningú acaben amb el seu somni.

Quan Joan Fuster reptà els escriptors alcoians a escriure una novel·la sobre la revolució del petroli, Isabel-Clara Simó va recollir el guant. El resultat és Júlia, que ha esdevingut un clàssic indiscutible de la literatura catalana contemporània. Ara, en l’avinentesa dels vint anys de la primera edició, i havent estat llegida tot aquest temps, l’autora ha reescrit l’obra per superar les vacil·lacions lingüístiques i d’estil de l’anterior versió. Una excel-lent ocasió per rellegir una novel·la imprescindible.

Escolta la radionovel·la!

Si t'agrada la ficció sonora, no dubtes a escoltar la radionovel·la de Júlia. És una autèntica delícia!

Spotify

Youtube

Ivoox

Amazon music

Apple pòdcast

Autoria: Isabel-Clara Simó
Núm. col·lecció: 99
Pàgines: 304
ISBN: 9788476607947
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Josep Miquel Martínez

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona, 2020) ha sigut una de les escriptores valencianes amb una trajectòria literària més sòlida. Al llarg d'una carrera intensa i ferma, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com l'aclamada novel·la Júlia; l’obra pòstuma El teu gust; l'obra de teatre Còmplices; novel·les d'èxit com La innocent (Premi València), La vida sense ell, Raquel, Joel, Dora diu que no, El meu germà Pol (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira), Un tros de cel i L'amant de Picasso, així com les col·leccions de relats Dones i Homes, que han gaudit d'una enorme acceptació per part dels lectors i les lectores.

Així mateix, ha obtingut diversos premis literaris de prestigi, com el Premi Víctor Català per És Quan miro que hi veig clar; el Premi de la Crítica del País Valencià per Ídols; el Premi de la Crítica Serra d'Or per Històries perverses, o el Premi Sant Jordi per La salvatge.