Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Estany de foc

Alguns llibres són extremadament perillosos. Sota el vel del coneixement amaguen supersticions i heretgies contràries a la paraula de Déu. Però n’hi ha un d’especialment pervers. Un llibre preservat en secret per uns pocs homes que es converteix en l’obsessió de la Inquisició i que generarà al final del segle xv la persecució més gran feta mai contra una obra escrita i els seus posseïdors. La dissortada existència dels protectors d’aquesta obra extraordinària anirà emparellada a la sort de l’últim exemplar, que cal salvar de l’estany de foc, l’indret on s’abrasa tot el que Déu ha esborrat del llibre de la vida. 

L’estany de foc entrellaça, amb una extraordinària mestria i una intensitat captivadora, fets reals amb els purament ficticis, per narrar un dels episodis més sagnants protagonitzats per la Inquisició de les nostres terres. Una persecució que involucrà els estaments religiosos, la noblesa i, sobretot, els jueus conversos que amagaven la seua fe.

Autoria: Silvestre Vilaplana
Núm. col·lecció: 189
Pàgines: 400
ISBN: 9788498245837
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Opalworks

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de les novel·les Les cendres del cavaller, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d'Or; El quadern de les vides perdudes, que va guanyar el Premi València de Narrativa, o L'estany de foc, distingit amb el Premi València de Narrativa.

Vilaplana és també un autor destacat dins l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com La mèdium, Premi de la Crítica Serra d'Or Juvenil, o El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. També ha publicat les novel·les Un sepulcre de lletres minúscules, Resurrecció, La frontera negra i Els dimonis de Pandora.