Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El triangle rosa

Llicència digital

PREMI FUNDACIÓ BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL

Dani menteix. Menteix molt bé. Però ho fa per pura supervivència. Perquè no es comprén a ell mateix, perquè no s’accepta com és, perquè té por de l’entorn que l’envolta, perquè poden més els prejudicis que els sentiments. Fins que un dia la xarxa de mentides comença a trencar-se i per fi s’enfronta a una veritat que li fa mal, però que l’alliberarà. Sense dramatismes i amb bona cosa d’humor, assistim al descobriment de l’opció sexual d’un adolescent.


Accedeix a la versió digital del llibre que inclou, a més de la lectura, recursos pensats per a alumnat i professorat.


Vols veure una mostra?

  

Productes associats

Autoria: Silvestre Vilaplana
Núm. col·lecció: 124
Pàgines: 152
ISBN: 9788413580746
Coberta: Daniel Olmo Boronat (Estudi Grafema)

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de les novel·les Les cendres del cavaller, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d'Or; El quadern de les vides perdudes, que va guanyar el Premi València de Narrativa, o L'estany de foc, distingit amb el Premi València de Narrativa.

Vilaplana és també un autor destacat dins l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com La mèdium, Premi de la Crítica Serra d'Or Juvenil, o El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. També ha publicat les novel·les Un sepulcre de lletres minúscules, Resurrecció, La frontera negra i Els dimonis de Pandora.