Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Teories actuals de la traductologia

La traducció és avui, caigudes moltes fronteres culturals i lingüístiques, un fenomen quotidià i universal, omnipresent, que suscita la curiositat dels ciutadans del món i reclama un estudi acurat.

Autoria: Frederic Chaume, Cristina García de Toro
Núm. col·lecció: 12
Edat: Batxillerat
Pàgines: 125
ISBN: 9788498246360
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Frederic Chaume

Frederic Chaume és catedràtic del departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I i Honorary Professor de la University College London. Dirigeix el grup de recerca TRAMA (Traducció i Mitjans Audiovisuals) i ha impartit docència en més de vint universitats espanyoles, europees i americanes. És autor de nombroses publicacions sobre traducció audiovisual, entre les quals cal esmentar: Doblatge i subtitulació per a la televisió, Cinema i Traducció, Audiovisual Translation: Dubbing i Teories actuals de la traductologia, així com coeditor de tres llibres i dos nombres monogràfics de revistes internacionals de traducció.

Cristina García de Toro

Cristina García de Toro és llicenciada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica, i doctora en Traducció. Actualment és professora titular al Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló. És autora de més de cinquanta treballs, entre els quals destaquen La traducció entre llengües en contacte: català i espanyol i Teories Actuals de la Traductologia, aquest últim juntament amb Frederic Chaume.